This puzzle is called Lateral Thinking. 
Scroll down slowly and be honest to yourself. 
Think like a wizard . . . 
  
  
Q.1
                  man 
               --------- 
                board 
Ans. = man overboard 
Okay, let's see if you've got the hang of it. 
  
Q2.
                  stand 
               ------------ 
                     i 
Ans. = I understand 
OK . . . 
Got the drift ? 
Let's try a few now and see how you fare ? 
  
Q3. /r/e/a/d/i/n/g/ 
Ans. = reading between the lines 
Q4.
                r 
              road   
                a 
                d 
Ans. = cross road 
Not having a good day now, are you ? Redeem yourself. 
Q5.
                    cycle 
                    cycle 
                    cycle 
Ans. = tricycle 
Not easy to figure out ha! 
Q6.
                    0 
               ---------   
                  M.D.   
                  Ph.D. 
Ans. = two degrees below zero 
C'mon give it a little thought! ! 
Q7.
               knee 
            ------------   
               light 
Ans. = neon light 
( knee - on - light ) 
U can prove u r smart by getting this one. 
  
Q8.
                     ground 
                --------------- 
           feet feet feet feet feet feet 
Ans. = six feet underground 
Oh no, not again ! ! 
Q9. he's X himself 
Ans. = he's by himself 
Now u messing up big time. 
Q10. ecnalg 
Ans. = backward glance 
Not even close! ! 
Q11. death ..... life 
Ans. = life after death 
Okay last chance .................. 
  
Q12. THINK 
Ans. = think big ! ! 
And the last one is real fundoo - - - 
  
Q13. ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb... 
Ans. = long time no 'C'
enjoy~ ^^
 
没有评论:
发表评论